Dřevovláknitá izolace UNGER-DIFFUTHERM, dřevovlákno

UNGER-DIFFUTHERM

Nová zelená úsporám s CIUR a.s.

Nikdy nebylo tak výhodné provést zateplení Vašeho domu jako nyní! Je tomu nejen díky příznivým cenám stavebních izolací, ale také díky možnosti získat od státu dotaci v rámci programu Nová zelená úsporám. Společnost CIUR a.s. není tomuto dění stranou a má své výrobky, technologie a aplikační firmy v systému registrovány. Tým odborníků naší společnosti, široká řada certifikovaných aplikačních firem po celém území ČR a partnerské organizace jsou připraveny Vám pomoci s vyplňováním potřebných dokumentů nebo Vás zastoupit při vyřizování zajištění dotace. Využijte našich kvalitních, ekologických a cenově dostupných výrobků a zateplete svůj domov ještě dnes!

UPOZORNĚNÍ:

Příjem žádostí na RD je v termínu 22. 10. 2015 - 31. 12. 2021.

Příjem žádostí na BD je v termínu 15. 5. 2015 - 31. 10. 2015.

1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROGRAMU NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

- Soupis informací o dotačním programu Nová zelená úsporám.

2. ZÍSKÁNÍ DOTACE KROK ZA KROKEM

- Jak postupovat, abych získal(a) dotaci?

3. CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SPOLEČNOSTI CIUR a.s.

- Zde naleznete seznam našich výrobků registrovaných v programu Nová zelená úsporám, jejich kódy a způsoby použití.

Společnost CIUR a.s. je registrována v SOD - Seznamu odborných dodavatelů - Osvědčení o registraci.

-> POSLAT POPTÁVKU NA PRODUKTY PRO PROGRAM NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM

Prestižní evropská certifikace NATUREPLUS pro CLIMATIZER PLUS

Společnost CIUR a.s. získala pro svůj výrobek - celulózovou izolaci CLIMATIZER PLUS prestižní evropskou certifikaci NATUREPLUS. Označení je evropskou alternativou k našemu označení Ekologicky šetrný výrobek. Certifikát je ke stažení na našich stránkách.

Výrobky označené tímto logem prokazatelně:

- chrání klima a šetří energii při výrobě

- umožňují zdravé bydlení

- chrání přírodní zdroje ve smyslu všeobecné udržitelnosti

Více informací k této certifikaci naleznete na oficiálních stránkách http://www.natureplus.org (anglicky).

CIUR a.s. - Stavební firma roku 2013

Firma CIUR a.s., která na českém trhu podniká již od roku 1991, získala v prestižní soutěži pořádané Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Stavební fakultou Českého vysokého učení technického v Praze a Stavební fakultou Českého vysokého učení v Brně titul Stavební firma roku 2013 v kategorii "střední stavební firma". Cena byla udělena především za stavby na níž se společnost významně podílela v oblasti unikátních tepelných a zvukových izolací nebo materiálů pro silniční stavitelství.

Z rukou předsedy senátu Milana Štěcha cenu dne 16. 10. 2014 převzali Mgr. Michal Urbánek, ředitel společnosti, a Ing. Mojmír Urbánek, výrobní náměstek.

CIUR a.s. (ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001)

Akciová společnost CIUR, která byla založena v roce 1991, patří v oblasti výroby celulózových vláken na bázi recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává více než 35 tisíc tun druhotných surovin ročně. Čtyři samostatné výrobní technologie produkují více než 56 výrobků v 84 modifikacích. Převážně se jedná o celulózová vlákna, minerální vlákna a různé směsi vláken. Produkce firmy je rozdělena do tří divizí: tepelné, zvukové a požární izolace, dále průmyslová vlákna pro silniční stavitelství, hutnický, energetický a automobilový průmysl a technické zabezpečení budov. Firma zaměstnávající 200 zaměstnanců a exportuje do více než 26 zemí světa. Má své pobočky na Slovensku a Velké Británii.

Zelená úsporám krok za krokem s CIUR a.s.

Zelená úsporám

Nikdy nebylo tak výhodné provést zateplení Vašeho domu jako nyní! Je tomu nejen díky příznivým cenám stavebních izolací, ale také díky možnosti získat od státu dotaci v rámci programu Zelená úsporám. Společnost CIUR a.s. není tomuto dění stranou a má své výrobky, technologie a aplikační firmy v systému registrovány. Tým odborníků naší společnosti a široká řada certifikovaných aplikačních firem po celém území ČR jsou připraveny Vám pomoci s vyplňováním dokumentů a zastoupit Vás v dalším řízení při zajištění dotace. Využijte našich kvalitních, ekologických a cenově dostupných výrobků a zateplete svůj domov ještě dnes!

UPOZORNĚNÍ: Tento dotační program byl již ukončen. Aktuální dotační program je NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM.

1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROGRAMU ZELENÁ ÚSPORÁM

- Soupis informací o dotačním programu Zelená úsporám.

 

2. ZELENÉ DOTACE KROK ZA KROKEM S CIUR a.s.

- Postup, jak dotace získat ve spolupráci s naší společností.

 

3. SPECIÁLNÍ DOTAČNÍ PROGRAM CIUR a.s.

- Nedosáhnete na dotace? Nezoufejte, máme řešení i pro Vás!

 

4. INFORMACE O MOŽNOSTECH ZÍSKÁNÍ ÚVĚRU OD BANKY

- Pokud uvažujete o získání úvěru na zateplení svého domu, jsme Vám připraveni pomoci.

 

5. CERTIFIKOVANÉ VÝROBKY SPOLEČNOSTI CIUR a.s.

- Zde naleznete seznam našich výrobků registrovaných v programu Zelená úsporám, jejich kódy a způsoby použití.

autor: frantisek.buran, datum: 01.07.2011, kategorie: Zelená úsporám

OVELOS, pozemní stavby a.s. - nový partner naší společnosti

Firma OVELOS, pozemní stavby  a.s. pro své zákazníky připravila speciální nízkoenergetickou variantu rodinného domu. Základ tvoří celulózová izolace. Dokonalé odvedení vlhkosti z konstrukce, instalační předstěna, difůzně otevřená skladba, vynikající energetický index obálky stavby. Naprosto ekologické provedení. Využití desítek let zkušeností umožňuje poskytovat na komponenty systému mnohaleté záruky. Samozřejmostí je podpora vývojového zázemí firmy CIUR a.s.

Odborná celostátní konference - ČVUT v Praze - 8. 2. 2011

Dne 8. 2. 2011 se v Kongresovém sále ČVUT na Masarykově koleji konala celostátní konference „Ochrana a izolace stavebních konstrukcí“. Akci pořádala společnost CIUR a.s. ve spolupráci s ČVUT v Praze, PSM CZ s.r.o. a MOLL Bauökologische Produkte GmbH. Konference se zúčastnilo více než 200 projektantů, techniků a stavebních firem. Sympozium navštívila také řada delegátů z Německa a Slovenska. Úvodní slovo a prezentaci hlavních produktů naší společnosti měl výrobní náměstek Ing. Mojmír Urbánek. Dalšími přednášenými tématy byla ochrana stavebních konstrukcí produkty PRO CLIMA® (Jens Lüder Herms Dipl.-Ing. (FH) - MOLL), teorie stavební fyziky (Doc. Dr. Ing. Zbyněk Svoboda - ČVUT) a diagnostika budov (Ing. Jiří Novák, Ph. D. – ČVUT).

Více informací naleznete v samostatném článku.

Všem zúčastněným děkujeme a budeme se těšit na další společná setkání.

 

Spuštěny webové stránky systému WOLF® Bavaria!

Oznamujeme vám spuštění webových stránek se systémy akustických desek WOLF Bavaria! Webové stránky naleznete na www.akustickaizolace.cz nebo www.wolfdesky.cz. Patentově chráněné akustické desky WOLF mají při tloušťce 15 mm akustický útlum Rw = 36 dB a kročejový útlum Lnw = 33 dB. Dokonalá zvuková izolace pro vaše stavby! CIUR a.s. je výhradním dovozcem těchto desek pro ČR a SR. Doporučujeme také prohlédnout si  ukázku referencí. Samotné desky včetně příslušenství můžete nakupovat také prostřednictvím našeho webového obchodu na www.ciurshop.cz!

Stránky: 1 2 »
zobrazeno 1 - 7 z 11 záznamů

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...