Dřevovláknitá izolace UNGER-DIFFUTHERM, dřevovlákno

UNGER-DIFFUTHERM

Zateplení dřevostavby foukanými izolacemi – ČT Polopatě

Vedoucí střediska aplikací p. Čamra v pořadu České televize s názvem „Polopatě“ hovořil v reportáži o zateplení dřevostavby foukanými izolacemi, kontrole izolace a dalších možnostech využití izolací. Samotná reportáž je v pořadu od 33. minuty. Kliknutím níže na logo pořadu budete přesměrováni do archivu ČT přímo na stopáž s reportáží.

autor: UsiReV, datum: 20.10.2015, kategorie: Oznámení a informace

Nabízíme měření termokamerou, BLOWER DOOR TEST

 

Společnost CIUR a.s. je vám připravena nabídnout kompletní servis pro diagnostiku stavebních konstrukcí a stanovení jejích případných nedostatků a vad. Samotné měření provádějí vyškolení technici naší společnosti vybavení špičkovými přístroji od předních světových výrobců. Podrobné informace a ceny jednotlivých měřeních naleznete v příslušných sekcích:

1. Měření termokamerou

S pomocí TERMOKAMERY a naměřených termografických snímků je možné zjistit, kudy z objektu uniká teplo (lokalizace tepelných mostů) nebo stanovit homogenitu tepelně izolační vrstvy. Měření termokamerou je také vhodné ke zjištění rizikových míst k růstu plísní a povrchové kondenzace na vnitřních povrchových konstrukcích.

2. BLOWER DOOR TEST

Měření s pomocí metody BLOWER DOOR TEST slouží k odhalení netěsností ve stavebních konstrukcích a tím také k značným úsporám energií při vytápění. Odhalení těchto nedostatků také může znamenat výrazné snížení finančních nákladů vynaložených na protiopatření. Měření vzduchotěsnosti budovy je nutné také pro zatřídění budovy do standartu pasivního domu.

UPOZORNĚNÍ: Veškerá měření provádí pouze technici CIUR a.s. z výrobního závodu v Brandýse nad Labem.

 

CIUR jede za vámi

Společnost CIUR a.s. pravidelně vyráží na regionální výstavy se svým mobilním stánkem. Prostřednictvím sítě aplikačních partnerů se mohou návštěvníci seznámit s foukanými izolacemi a na vlastní oči vidět samotný průběh foukání. Pro děti máme připraveny drobné dárky.

autor: UsiReV, datum: 19.10.2015, kategorie: Oznámení a informace

CIUR a.s. na FOR ARCH 2015

Ve dnech 15. – 19. 9. 2015 se uskutečnil 26. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH. Společnost CIUR a.s. měla na této akci tradičně rozsáhlou expozici plnou zajímavých nápadů z oblasti izolací. K této příležitosti byly také slavnostně spuštěny nové webové stránky www.vseproizolace.cz.

autor: UsiReV, datum: 22.09.2015, kategorie: Oznámení a informace

Účast na výstavě Země živitelka 2015

Společnost CIUR a.s. se zúčastnila se svým mobilním stánkem tradiční výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích. Návštěvníci měli možnost seznámit se s foukanými izolacemi a dalšími produkty. Pro dětské návštěvníky bylo připraveno malování s Felixem a drobné dárky.

autor: UsiReV, datum: 04.09.2015, kategorie: Oznámení a informace

Chystáte se renovovat chatu nebo chalupu? A co zateplení?

Zateplení rekreačního objektu je určitě jedna ze základních věcí, kterou řeší každý chatař a chalupář. Nová izolace a hlavně zateplení jsou součástí většiny oprav a přestaveb - vždyť kvalitní izolace nejenom snižuje provozní náklady, ale hlavně umožnuje využívat chatu nebo chalupu i v chladnějším období. V létě pak může pomoci udržet uvnitř příjemný chládek.

Jedna z tuzemských bank zveřejnila výsledky svého výzkumu, že 70 procent chalupářů se letos chystá nějakým způsobem renovovat svůj rekreační dům. Nejvíce peněz plánují chalupáři na změny v interiérech, opravu nebo výměnu střechy a hned potom na zateplení a izolaci. Může to být i tím, že řada majitelů chce svůj rekreační objekt využívat v delším období, nejenom v létě. Některé chataře však k nové izolaci dovedla i letní vedra a hledají způsob, jak alespoň částečně snížit prohřátí chalupy přes horký letní den, aby se v noci dalo lépe spát.

autor: UsiReV, datum: 07.08.2015, kategorie: nezařazeno

Prestižní evropská certifikace NATUREPLUS pro CLIMATIZER PLUS

Společnost CIUR a.s. získala pro svůj výrobek - celulózovou izolaci CLIMATIZER PLUS prestižní evropskou certifikaci NATUREPLUS. Označení je evropskou alternativou k našemu označení Ekologicky šetrný výrobek. Certifikát je ke stažení na našich stránkách.

Výrobky označené tímto logem prokazatelně:

- chrání klima a šetří energii při výrobě

- umožňují zdravé bydlení

- chrání přírodní zdroje ve smyslu všeobecné udržitelnosti

Více informací k této certifikaci naleznete na oficiálních stránkách http://www.natureplus.org (anglicky).

Stránky: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 »
zobrazeno 22 - 28 z 92 záznamů

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...