Dřevovláknitá izolace UNGER-DIFFUTHERM, dřevovlákno

UNGER-DIFFUTHERM

RECYKLACE - výkup papíru

EkologieZ důvodu zhoršení situace na trhu druhotných surovin a omezujícím možnostem předat odpad k recyklaci, rozhodlo vedení společnosti CIUR a.s. (jako důležitý konečný zpracovatel papírového odpadu ve Středočeském kraji) o umožnění přímého odběru nižšího množství papírového odpadu (nad 50 kg) ve výrobním závodě společnosti v Brandýse nad Labem.

Odevzdat materiál u nás mohou nejen firmy, školy, úřady, ale také fyzické osoby. Vykupujeme papír dle aktuálních cen na trhu druhotných surovin. Připravujeme také výkup plastových obalů pro naše další výrobky.

S firmami jsme schopni spolupracovat na optimalizaci vzniku odpadů a následně jej efektivně ekologicky využít jako druhotnou surovinu. Například při pravidelném výskytu papírového odpadu uzavřeme smlouvu o dodávkách odpadu a zaručíme jeho využití.

V roce 2009 jsme uzavřeli smlouvy se společností EKO-KOM a.s. o zajištění úpravy a využití odpadů z obalů, č. smlouvy (NO/0304). Spolupracujeme i v otázkách prezentace systému sběru a zpracování odpadů pro školy a předškolní zařízení.

Ekodomek

Snažíme se upravovat výrobní technologie tak, abychom mohli využít odpady, které nelze zpracovat v klasických papírnách – probarvené papíry ve hmotě, voskový papír atd.

Na základě dotace z fondu Ministerstva životního prostředí jsme realizovali výstavbu třídícího zařízení na papírový a plastový odpad. Touto etapou investic jsme uzavřeli kruh nakládání s odpady: Papírový odpad přijmeme, vytřídíme na využitelné a nevyužitelné složky a následně vyrobíme nový, ekologický a pro životní prostředí šetrný výrobek. 

Přidejte se k nám, stejně jako společnost CIUR a.s. myslete ekologicky, šetřete životní prostředí. Dodejte nám materiál k recyklaci a my vám uhradíme částku dle aktuálního ceníku. Recyklace se vyplatí.

Upřesňující informace obdržíte ve společnosti CIUR a.s. - tel. č. 326 901 411.

IČZ (identifikační číslo zařízení pro evidenci odpadů): CZS00122

Kontaktovat můžete také přímo zodpovědné pracovníky:

Václav Bassetto Václav Bassetto
manager pro ekologii a nákup surovin

e-mail: bassetto@ciur.cz
tel.: +420 326 901 488, +420 733 166 654

 

 

 

Motto: “My již odpady třídíme, přidejte se k nám!“

 

 

 

autor: frantisek.buran, datum: 09.06.2009 11:00, kategorie: nezařazeno

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Štítky ke článku

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...